vineri, 2 iulie 2010

De ce?

Chiar daca unii barbati sunt constienti ca au langa ei femei cum rar gasesti,femei de neinlocuit prin caracterul lor,femei de succes,ei aleg varianta usoara,comerciala:agatatul pitzipoancelor clubberite,''faimoase'' ele asa prin anturajele lor;).Cred ca ceilalti spun despre ei: ''vai de ce tare e omu' le schimba ca pe sosete'',ei bine nu lasa deloc impresia asta;)..Acesti oameni demonstreaza ca sunt slabi,ca nu au respect de sine si se multumesc cu ''rebuturi'',cu cele pe care le pot pacali usor si care nu au cum sa fie mai bune ca ei.Deci ca sa fac un rezumat este preferata femeia care nu spune prea multe,cand este chemata pentru a-si face datoria ea executa fara sa stea pe ganduri,care nu cere explicati penru lipsa lui din zilele trecute,pentru ca ea la randul ei a iesit cu fetele in clubulet sa vada daca e ceva ''proaspat'' prin anturaj,pentru a vedea daca mai e de stat cu ''plictisitorul asta'' de langa ea;).Bravo voua pitzi,asa si merita sa ii tratati pe acesti ''gigoloi'',daca va tine,do it!!!

4 comentarii:

  1. sincer ...desi sunt baiat iti dau dreptate....vad asta zi de zi...eu nu practic...sunt inca mic...sa zic asa....si inca nu am gasit fata potrivita ca sa ma dau la locul meu....dar si barbatii is fraieri intradevar....ma uit la unii ce fete au noroc sa aiba...fete care le cunosc si care stiu ca sunt fete cuminti si iubitoare...si ei isi bat joc... ce trist !!
    bine ai punctat tot aici ;)
    b

    RăspundețiȘtergere
  2. nu mai Lucy,nu isi bat joc,nu sta cu ele pentru ca sunt constienti ca nu pot tine pasul cu o femeie puternica(ma refer la barbatii slabi),unul care se respecta pe sine parerea mea ar spune asa:''de ce sa umblu si eu cu asta care au luat=o toti si care la orice colt de str,mi-se spune:'' a fost si a mea;)''...hai sa cuceresc o femeie greu de agatat,care multi s-au chinuit sa o aiba si nu au reusit,atunci demonstrez ca nu sunt un oarecare'',dar acest barbat e pe cale grava de disparitie:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Cuceririle barbatilor se judeca nu dupa calitate ci dupa cantitate. Asta vad ei in jur, asta fac la randul lor, e ca un ritual de initiere prin care trebuie sa treaca.
    Din pacate nu fac decat sa perpetueze un cerc vicios.

    RăspundețiȘtergere
  4. Exact asta se intampla, nu conteaza dak esti fata sau baiat, atunci cand ai pe cineva langa tine nu iti dai seama k e o persoana buna, care tine la tine, tu iti faci de cap, mergi in alta parte, iar cand nu mai e langa tine aceea persoana iti pare rau. Dar de ce iti pare rau, k ai avut o sansa si ai dat cu piciorul la o parte... asta se intampla in viatza de zi cu zi...
    E ca la fotbal, cand ai mingea aproape dai cu piciorul in ea, iar cand nu mai e langa tine alergi dupa ea... :(

    RăspundețiȘtergere